Kézikönyv Licenc

A Creative Számla számítógépenkénti éves előfizetéssel használható. Az előfizetéssel rendelkező eszközökön minden programmodul korlátozás nélkül használható, valamint technikai segítségnyújtást vállalunk ha problémák merülnek fel.

Az előfizetés megújítására a programban van lehetőség. Amikor közeledik az érvényesség lejárta, a prgram felajánlja a megújítást, amelyet néhány kattintással jóváhagyhat. A megújítás azonnal végbemegy. A díjról ezután díjbekérőt küldünk ki az Ön cégének erre a célra megadott kapcsolattartási e-mail címére, melyet banki átutalással rendezhet. (Ezt a címet a Beállítások / Kapcsolat menüben adhatja meg.)

Előfizetés áthelyezése másik eszközre

Minden előfizetéshez tartozik egy termékkulcs, amely az előfizetés hosszabbításakor frissül. Ha az előfizetést szeretné másik számítógépre áthelyezni, ezt a termékkulcs átmásolásával teheti meg. A temékkulcs megtekinthető és átírható a Beállítások / Licenc menüben. A máshol aktivált termékkulcs érvénytelenedik az eredeti eszközön.

Adószám változás

A termékkulcs tartalmazza az Ön cégének adószámát (amelyet a regisztrációkor meg kell adni). Az adószám esetleges megváltozása esetén új termékkulcsot kell igényelni a programhoz, amely (licenc hosszabbítás nélkül) ingyenes. Az új termékkulcsokat célszerű egyszerre beírni minden eszközön, mert a korábbi adószámra hivatkozó termékkulcsok érvénytelenednek.

Az előfizetés megszűnése

Minden termékkulcs korlátozott ideig érvényes. Amikor a termékkulcs érvényessége lejár, a program továbbra is szabadon használható marad, de új bizonylatokat nem lehet kiállítani (lezárni), valamint technikai segítségnyújtást sem tudunk biztosítani. A program frissítései továbbra is elérhetőek maradnak.


Előző téma Következő téma