Licenc

A Creative Számla aktiválásához egy termékkulcsot kell igényelni, enélkül csak demó módban futtatható. Ha a program több számítógépre van telepítve, és a helyi hálózaton egy közös adatbázisra vannak kapcsolva, akkor minden egyes számítógépre telepített példányhoz külön termékkulcs szükséges.

Minden termékkulcs korlátozott ideig érvényes. Amikor a termékkulcs érvényessége lejár, a program továbbra is szabadon használható marad, de új bizonylatokat nem lehet kiállítani (lezárni), valamint a szolgáltató által biztosított terméktámogatás nem lesz elérhető. A program frissítései és az aktivált modulok továbbra is elérhetőek maradnak.

A termékkulcs tartalmazza az Ön cégének adószámát (amelyet a vásárláskor meg kell adni), valamint a megvásárolt modulok listáját. Az adószám esetleges megváltozása, vagy új modulok vásárlása esetén új termékkulcsot kell igényelni a programhoz, amely (licenc hosszabbítás nélkül) ingyenes.

Első aktiválás

A program első indításakor (vagy új adatbázisra csatlakozáskor) aktiválást igényel. Az aktiváláskor meg kell adni a cég adószámát, és a termékkulcsot. A program aktiválás nélkül demó módban is futtatható, ekkor azonban érvényes bizonylatokat nem lehet nyomtatni, csak vízjellel ellátott érvénytelen minta bizonylatokat.

Új termékkulcs megadása

Ha adószám változás, új modulok hozzáadása, vagy licenc hosszabbítás miatt új termékkulccsal szeretné a programot aktiválni, adminisztrátori fiókból a Beállítások menü Licenc panelén teheti ezt meg. Ha adószám változás történt, célszerű az összes kliens programot egyszerre aktiválni, mivel a régi adószámhoz tartozó kulcsok érvénytelenné válnak új adószám megadásakor.

Termékkulcs igénylése

Új termékkulcs igényléséhez, kérjük látogasson el weboldalunkra: www.szamlaprogram.eu

Ugrás az oldal tetejére.