Nyomtatási beállítások

A nyomtatási beállításoknál adható meg a számlák nyomtatásához használt nyomtató, és a számlák formai és bizonyos tartalmi beállításai. Ezek a beállítások normál és adminisztrátori fiókról is módosíthatóak.

Nyomtató kiválasztása

A Nyomtatás panel jobb oldalán található legördülő listában az elérhető nyomtatók szerepelnek. Ezek közül kell kiválasztani azt, amelyikkel nyomtatni szeretnénk a bizonylatokat. Ha a számlázó program több számítógépre van telepítve, az egyes kliensek nyomtató beállítása eltérhet.

Bizonylatok nyomtatási beállításai

Minden bizonylat tartalmi és formai beállításai külön panelen találhatóak a Nyomtatás menüpont alatt.

Minta

A Dokumentum minta gombra kattintva megjelenik egy minta számla nyomtatási képe, amelyen ellenőrizhetjük, megfelelnek-e a beállítások. A beállítások csak a Mentés gomb megnyomása után érvényesülnek.

Eltérő beállítás egy kliensen

Ha a programot több számítógépen használjuk hálózatban, lehetőség van arra, hogy a nyomtatási beállításokat csak egy adott kliensen alkalmazza a rendszer. Ha a "Beállítások alkalmazása csak ezen a kliensen." opciót kiválasztjuk, a többi kliens beállításai nem fognak megváltozni, és ha egy másik kliensen megváltozik a beállítás, az nem lesz érvényesítve ezen a kliensen.

Ugrás az oldal tetejére.