Kézikönyv Adatbázis beállítása

A program működéséhez szükség van egy adatbázisra, amelyben az összes adat rögzítésre kerül. Regisztrált ügyfeleink számára felhő alapú tárhelyet biztosítunk, amelyhez a program automatikusan csatlakozik, így nincs szükség manuális beállításra.

Biztonsági másolat

A felhő alapú tárhelyek adatairól automatikusan készül biztonsági másolat.

A biztonsági mentések visszaállítására a programban nincs lehetőség. Amennyiben adatvesztés vagy egyéb hiba történik, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy az adatok visszaállításában segítséget tudjunk nyújtani. Az adatok visszaállításakor jegyzőkönyv készül.

RDB kód

A regisztrált céges tárhelyekhez való biztonságos csatlakozáshoz egy un. RDB kód megadása szükséges. Ezt a kódot regisztrációkor automatikusan rögzíti a program, mely megtalálható a Beállítások / Adatbázis menüben, továbbá elküldjük az erre a célra magadott e-mail címére a regisztrációt követően.

Az RDB kódra abban az esetben lesz szüksége, ha több számítógépre szeretné telepíteni a Creative Számlát. Az első gépre való telepítéskor regisztrálhatja cégét - ezzel létrejön a tárhely és az RDB kód. A további számítógépek csatlakoztatásakor már csak ezt a kódot kell megadni.


Előző téma Következő téma