Próbaverzió

Ártáblázat

Alap csomag

Próbaverzió

1 hónapig
INGYEN 1 gépre

Kódigénylés
Teljes verzió

1 évig
19.900 Ft + ÁFA / gép

Vásárlás

Modulok

A próbaverzió és a teljes verzió is egyaránt tartalmazza az alábbi modulokat:
  • Készletkezelés
  • Pénztár
  • Árajánlat és Díjbekérő
  • Elektronikusan küldött számlák

Kiegészítő modul

  • Mobil-flotta kezelés
    A flotta kezelés modul ára 69.900 Ft + ÁFA / év és a teljes csomagra értendő, nem befolyásolja a gépek mennyisége.

Igénylőlap


Az alábbi űrlap kitöltésével rendszerünk automatikusan, néhány percen belül elkészít az Ön cége számára egy 30 napig érvényes termékkulcsot, amivel korlátozások nélkül használhatja a Creative Számla számlázó alaprendszert és a készletkezelés modult valamint az árajánlat és díjbekérő modult egy számítógépen. A termékkulcsot és az Ön program példányának regisztrációs számát a megadott E-Mail címre küldjük el, ezért fontos, hogy létező E-Mail címet adjon meg.

Kérjük adja meg a (számlázó programot felhasználó) cége adatait. Az adószám megadása szükséges a termékkulcs előállításához, a programmal csak a megadott adószámmal rendelkező cég nevében lehet érvényes bizonylatot kiállítani.


Alapadatok:Cég számlázási címe:

Értesítési és termékkulcs-küldési E-Mail cím:


A jelölődoboz bejelölésével kijelentem, hogy az általam megadott adatok a valóságnak megfelelnek. A megadott adószám létező magyar adószám, jogosult vagyok az adószámhoz tartozó cég nevében számlát kibocsátani. Elfogadom, hogy a mai naptól számított 30 nap próbaidő után csak abban az esetben vagyok jogosult a számlázóprogrammal új bizonylatokat kiállítani, ha megvásárolom a teljes verziót. A próbaverzió termékkulcsát az általam fentebb megadott létező E-Mail címre kérem megküldeni. Elfogadom, hogy a termékkulcs aktiválásával elesek újabb próbakulcs(ok) igénylésének lehetőségétől.

Rendelés megerősítése
Ugrás az oldal tetejére.