Próbaverzió

Ártáblázat

Alap csomag

Próbaverzió

1 hónapig
INGYEN 1 gépre

Kódigénylés
Teljes verzió

1 évig
7900 Ft + áfa / gép

Vásárlás

Kiegészítő modulok

A próbaverzió ingyenesen tartalmazza a Készletkezelés modult valamint az Árajánlat és Díjbekérő modult.
A teljes verzió moduljainak árai éves díjat jelentenek.
 • Készletkezelés modul
  1990 Ft + áfa / gép
 • Pénztár modul
  1990 Ft + áfa / gép
 • Árajánlat és Díjbekérő modul
  990 Ft + áfa / gép
 • Elektronikusan küldött számlák
  990 Ft + áfa / gép
 • Mobil-flotta kezelés
  69 900 Ft + áfa
  A flotta kezelés modul ára a teljes csomagra értendő, nem befolyásolja a gépek mennyisége.

Adatbázis kiszolgáló

Számlázzon és érje el bizonylatait a világ bármely pontjáról, egyszerre akár több számítógépről. Ne veszítsen el adatokat számítógépének meghibásodása esetén sem. Ennek biztosítására adatait saját szervereinken biztonságosan tároljuk.
 • Creative Datacloud
  (távoli adatbázis szolgáltatás)

  9900 Ft + áfa / év

Igénylőlap


Az alábbi űrlap kitöltésével rendszerünk automatikusan, néhány percen belül elkészít az Ön cége számára egy 30 napig érvényes termékkulcsot, amivel korlátozások nélkül használhatja a Creative Számla számlázó alaprendszert és a készletkezelés modult valamint az árajánlat és díjbekérő modult egy számítógépen. A termékkulcsot és az Ön program példányának regisztrációs számát a megadott E-Mail címre küldjük el, ezért fontos, hogy létező E-Mail címet adjon meg.

Kérjük adja meg a (számlázó programot felhasználó) cége adatait. Az adószám megadása szükséges a termékkulcs előállításához, a programmal csak a megadott adószámmal rendelkező cég nevében lehet érvényes bizonylatot kiállítani.


Alapadatok:Cég számlázási címe:

Értesítési és termékkulcs-küldési E-Mail cím:


A jelölődoboz bejelölésével kijelentem, hogy az általam megadott adatok a valóságnak megfelelnek. A megadott adószám létező magyar adószám, jogosult vagyok az adószámhoz tartozó cég nevében számlát kibocsátani. Elfogadom, hogy a mai naptól számított 30 nap próbaidő után csak abban az esetben vagyok jogosult a számlázóprogrammal új bizonylatokat kiállítani, ha megvásárolom a teljes verziót. A próbaverzió termékkulcsát az általam fentebb megadott létező E-Mail címre kérem megküldeni. Elfogadom, hogy a termékkulcs aktiválásával elesek újabb próbakulcs(ok) igénylésének lehetőségétől.

Rendelés megerősítése
Ugrás az oldal tetejére.