Bemutató

Ügyfél adatok kezelése

Ügyfelei adatainak tárolásán kívül egyetlen gombnyomással lehetősége van a kiválasztott ügyfél számára kiállított dokumentumok megtekintésére is. Az ügyfelek közti eligazodást részletes kereső funkció teszi még könnyebbé. Az ügyfélkezelést export/import funkció teszi teljessé, amivel a közismert táblázatkezelő szoftvereket támogatva segít az adatok beemelésében vagy kimentésében. Az Ügyfelek törzsből lehetősége van továbbá egy kattintással bármilyen dokumentumot kiállítani a kijelölt ügyfél részére.


Termékek kezelése

A termékek kezelése hasonló az ügyfelekéhez, minden fent említett kényelmi funkció a termékek törzsben is elérhető.


Bizonylatok készítése

Számlákon kívül lehetősége van árajánlatok, szállítólevelek, és a készletkezelési modul segítségével bevételi bizonylatok kiállítására is. Árajánlatból egy kattintással hozhat létre számlát vagy szállítólevelet, szállítólevélből pedig számlát. Ha rendszeresen állít ki dokumentumokat hasonló tartalommal, hasznosnak fogja találni a dokumentum másolás funkciót.


Készletkezelés modul

A készletkezelés modul segítségével lehetősége van nyilvántartani termékei készletmennyiségét. Termékenként beállíthatja, hogy milyen fajta készletkezelés vonatkozzon az adott termékre: nincs készletkezelés, laza, amikor a készlet lecsökkenhet 0 alá, vagy szigorú, amikor a készlet csak 0 vagy nagyobb lehet. Szigorú készletezésnél lehetősége van gyári számok megadására is. Termékenként külön szerepel beszerzési ár, ami minden egyes bevételi bizonylat kiállításakor frissül a bizonylaton található értékre.


Kiegészítő törzsek

Bővíthető és módosítható ÁFA kulcsok és mennyiség egységek törzsek teszik még könnyebbé adatai kezelését.


Automatikus adatmentés

Naponta a program első indításkor biztonsági mentést készít az adatbázisról. Az elkészült biztonsági mentések közül az utolsó hét napon, és az utolsó három hónap első mentései kerülnek megőrzésre a számítógépen. Manuálisan is lehetőségünk van biztonsági mentés készítésére, felülírva ezzel a már aznap elkészültet.

Ugrás az oldal tetejére.